top of page
Yazarın fotoğrafıcayhaber

Bolvadin Belediye Başkanı duyurmuştu.Çay Barajı tartışmasında son durum ne?

Tartışma Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan'ın sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı açıklama ile başlamıştı.Açıklamada : Çay Barajı'na atıfla ''Bu devasa bütçeli yatırım ilçemize ve yöremize hayırlı olsun''demişti.



AÇIKLAMANIN TAM METNİ ŞU ŞEKİLDE:



Bolvadin Belediyesi Resmi facebook hesabı üzerinden de açıklama yapmış ,bu açıklamaya istinaden Bolvadin'li vatandaşlar içme suyunun bulanık aktığını yorum olarak gönderinin altına yazmışlardı.Şikayetlere kayıtsız kalmayan Bolvadin Belediyesi yorumları tek tek cevapladı.



Özet olarak Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan'ın yaptığı açıklamanın doğru olduğu Bolvadin'li vatandaşlar tarafından doğrulanmış oldu.


Cumhuriyet Halk Partisi Çay İlçe Başkanı Ali SELVİ konuya dair açıklamada bulundu.

BİZ YILLAR ÖNCE UYARDIK!

Biz bu uyarıları yaparken, sizler ''Çay'a yatırım yapılmasını istemiyorsunuz'' diyordunuz. Şimdi görüyoruz ki biz söylemlerimizde haklı çıktık.Haklılığımız kanıtlanmış oldu.Çay Barajı'nın suyundan biz daha ağzımıza bir damla bile koymadan Bolvadin'e kaç aydır içme suyu veriliyor.

Bu duruma karşılık ,iyi niyet göstergesi olarak ''Bölge Hastanesini Çay-Bolvadin arasında bir yere yapalım'' dedik.

Bizim AKP'li siyasetçi kardeşlerimiz ve Sayın AKP'li belediye başkanım sustukça bölge hastanesini Bolvadin'in kuzey çıkışına ,Çay'dan kilometrelerce uzağa kaçırmaktalar.

YANİ ÇAY BARAJI SUYUNUN KULLANIMINA GELİNCE ONLAR GÜLECEK,BİZ BÖLGE HASTANESİ'NE AĞLAYACAĞIZ.

Yok bu böyle olmaz ,olmamalıda..Çay'a sahiplenme konusunda Akp'li yöneticilere duyurulur.


CHP ÇAY İLÇE BAŞKANI ALİ SELVİ
Ali SELVİ

Biz suyun kullanılmaya başlandığını Bolvadin Belediye Başkanı'ndan mı öğrenecektik?

CHP Çay İlçe Başkanı SELVİ; kanal3 haber gazetesinin haberini de paylaşarak sitemde bulundu.

Gazete haberi şu şekilde;

Hizmet çıtamızı yukarıya taşıyoruz!

Bolvadin belediye başkanı Fatih KAYACAN,Çay Barajı'ndan Bolvadin İlçesine,çevredeki kasaba ve beldelere içme suyunun verilmeye başlandığını belirtti.




 

Çay Belediye Başkanlığı da Ali SELVİ'ye cevaben açıklama yapma gereği duydu.


Çay Barajındaki Suda bizim, Söz Hakkıda bizim

Yeşilçay Asla Sahipsiz Değildir

Dün Sosyal Medya üzerinden İlçemizdeki bir siyasi partinin ilçe başkanı ve avenesinin Çay Barajından sağlanacak olan içme suyunun aylardır Bolvadin ilçesine verildiğini yazmalarıyla ilgili açıklama yapma gereği hâsıl olmuştur.

İçme suyu arıtma tesisi Yeşilçay’ımıza ve Bolvadin ilçesine temiz ve kontrollü su verilmesini temin etmek amacıyla yapılmıştır.

İçme suyu Arıtma tesisleri test aşamasında olup, tesiste arıtılmış su Çay ve Bolvadin giden hatlarına deneme amaçlı verilerek hat kontrolleri yapılmaktadır.

İçme suyu arıtma tesislerinden aylardır Bolvadin’e su verildiği Çay ilçemizin mahrum kaldığı gibi söylemler asılsız ve yalandır. Kulaktan duyma sözlerle oy devşirme amacıyla İlçe halkımızı galeyana getirmeye çalışmaktan başka bir şey değildir.

“Yeşilçay Asla Sahipsiz Değildir”. Biz Yeşilçay’ımızın gelişmesi, kalkınması ve menfaati için Afyonkarahisar’da ve Ankara’da her kapıyı aşındırıyoruz.

Unutmamalıdır ki; Çay Barajındaki Suda bizim, Söz Hakkıda bizim. Çay Halkımız rahat olsun.

Tesisin test aşamalarını tamamlanmasının ardından İlk önce YeşilÇay’ımız daha sonra Bolvadin ilçesi içme suyu alacaktır.

Saygıdeğer Halkımıza Saygı ile Duyurulur.


Çay Belediyesi yaptığı açıklamada,Ali Selvi'ye atıfta bulunarak şöyle demişti:

''İlçemizdeki bir siyasi partinin ilçe başkanı ve avenesinin Çay Barajından sağlanacak olan içme suyunun aylardır Bolvadin ilçesine verildiğini yazmalarıyla ilgili açıklama yapma gereği hâsıl olmuştur.''


Ali Selvi bu paylaşımın üzerine tekrardan açıklama yaptı

Sayın Başkan sizinle polemiğe hiç girmeyeceğim ama şunu iyi bilesin ki;


1-Biz, bir siyasi parti diyerek geçiştirebileceğiniz bir parti değiliz Türkiye Cumhuriyetini kurmuş bir parti olan ,mensubu olmaktan ömür boyu onur duyduğum ,Cumhuriyet Halk Partisi'nin Çay İlçe Başkanıyım.

2-Sosyal medya üzerinden konu hakkında yorum yazan,paylaşan,sitemini bildiren,görüş açıklayan vatandaşlar bu Ülkenin özgür bireyleridir, asla ve asla avane değildir.

3- 3,5 aydır Bolvadin'e test amaçlı mı su verildiğini iddia ediyorsunuz? , Bunu siz Su birliği Başkanı olarak iddia edemezsiniz. Bu konuyu ,Bolvadin belediye Başkanının duyurması onların değil sizin görevinizdir.

4- Bizim yalan söyleyerek ortalığı karıştırmak gibi kötü bir niyetimiz olamaz.İlçeyi galeyana getirmekten bahsediyorsunuz.Çay halkı herşeyi görüyor ,duyuyor, biliyor.Takdir halkımızındır.

Herşey ayan beyan ortada.Gazetelerde boy boy resimlerle ,müjdeler olsun diye haberler yapıldı.Bolvadin belediye başkanı Fatih Kayacan kendisi bizzat açıkladı konuyu.Herşey bu kadar ortadayken ,gazete haberleri ortadayken,resmi sosyal medya hesapları ortadayken kendinizi savunmak adına şahsımı hedef göstererek konuyu perdelemeye çalışmanız aciziyetinizin göstergesidir.











382 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page