top of page
Yazarın fotoğrafıcayhaber

Çay Belediyesinden iğneden ipliğe zam yağmuru !

14 Aralık 2022 tarihinde Belediye tarafından algı operasyonu olarak tabir edilen tüm zamlar mecliste kararlaşarak uygulanmaya başlandı.154 kalemde zam var!!!




Çay Belediyesi 2023'e hızlı girdi.

Çay Belediye Başkanlığı yeni yılın gelmesiyle birlikte 2023 yılı gelir ve ücretler tarifesinde 154 ayrı kalemde zam yaptı.



2023 yılı gelir ve ücretler tarifesi güncellendi!

Çay Belediyesi 2022 yılı Aralık ayı meclis toplantısında ,2023 yılında uygulanacak olan yeni ücretler tarifesini görüşmek üzere toplanmıştı.

Meclis toplantısında 154 ayrı kalemde zam yapılması hususu gürüşülmüş ve yapılması teklif edilen afaki zamlar yerel ve ulusal basında geniş yer bulmuştu.



ÇAY BELEDİYESİ YAPILAN ZAMLARI ALGI OPERASYONU DİYEREK YALANLAMIŞTI.



GERÇEKLERİN ORTAYA ÇIKMASI UZUN SÜRMEDİ..

Belediye Başkanlığı,her ne kadar yerel ve ulusal basında yer bulan haberlerin algı operasyonu faaliyeti olduğunu söylese de gerçeklerin ortaya çıkması 16 gün sürdü.Teklif edilen zamlar 2023'ün girmesiyle ,belediye meclisi kararı ile uygulanmaya başladı.




2023 yılı gelir ve ücretler tarifesinde yapılan zamlar yayınlandı.

Çay Belediye başkanlığınca 154 ayrı kalemde yapılan zamların imzalı tam listesini buradan paylaşıyoruz.







154 ayrı kalemde yapılması teklif edilen 2023 yılı ücret artışları 3 CHP VE 1 MHP'li meclis üyesi tarafından red oyu kullanılmasına karşın AKP'li üyeler tarafından kabul edilerek kararlaştı.

Karar Çay Kaymakamlığı,Yazı işleri müdürlüğü,Basın yayın ve halkla ilişkiler bürosu,zabıta amirliğine de bildirilerek uygulanmaya başladı.


Çay Saati

Dijital Gazete / Memleketi bizden öğrenin


Atasözü: ''Yalancının mumu yatsıya kadar yanar.''

219 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page